Jouw kind met diabetes op de basisschool

Veel ouders voelen zich bezorgd om hun kind met diabetes op school achter te laten. Krijgt je kind wel de zorg die hij nodig heeft? Kun je de zorg wel overdragen aan iemand anders? Deze zorgen zijn heel normaal en begrijpelijk. Daarom is deze website met allerlei hulpmiddelen ontwikkeld.

Hulpmiddelen

Wij hebben verschillende hulpmiddelen om je te helpen bij het begeleiden van jouw kind met diabetes. De informatie is zowel in digitale als ingedrukte vorm beschikbaar. Klik op onderstaande afbeeldingen om de informatie te downloaden.

Bestel gratis de gedrukte doe-het-samen gids voor de basisschool

Bovenstaande documenten zijn samen met de documenten voor school beschikbaar in gedrukte vorm. De documenten worden geleverd in een mooi blik als een doe-het-samen pakket met school. Je kunt de gids hier gratis bestellen.

Nog geen antwoord op je vraag of behoefte aan advies op maat?

Kun je tenslotte het antwoord op je vraag niet vinden kijk dan eens bij veel gestelde vragen of neem contact op met één van onze ambassadeurs. Ze helpen je graag!

Het effect van schommelende bloedglucosewaarden op leren en presteren

Concierge Barry spuit gewoon in de klas

Een klassenassistent gelobbyd

De leerkracht met ondersteuning van het team