Steun de stichting zorgeloos met diabetes naar school

Partners, sponsoren en subsidiegevers

Supporters

Voor de Stichting Zorgeloos met Diabetes naar School is support van partners, sponsors en particulieren essentieel voor het behalen van haar doelen. Hieronder zie je welke partners, sponsors de stichting ondersteunen en hoe jij zelf een verschil kan maken voor een kind met diabetes op school.

Samenwerkings Partners

Sterke partnerships zijn voor een kleine stichting van strategisch belang om in korte tijd veel te bereiken.  Onze partners zijn:

Diabetesfonds
Het Diabetes Fonds is trots dat we jullie project, om in 2017 knelpunten binnen het voorgezet onderwijs aan te pakken, kunnen ondersteunen met onze partnergelden. Vanwege het succes van de stichting Zorgeloos met Diabetes naar School het afgelopen jaar in het basisonderwijs, hebben we er alle vertrouwen in dat scholen, ouders en leerlingen in het voortgezet onderwijs baat zullen hebben bij de tastbare hulpmiddelen die jullie samen met, en voor ze, gaan ontwikkelen.”

Diabeter
“Deze stichting is van groot belang voor kinderen met diabetes, zij verdienen het immers om het maximale uit zich te (leren) halen. Zorgeloos met diabetes naar school is inmiddels een 'stevige' factor geworden in de diabeteswereld. Ouders weten hen te vinden, ouder-, school- en beroepsorganisatie steunen het initiatief. Wij verwijzen naar Zorgeloos met diabetes naar school in onze gesprekken met ouders en op onze site en info-materiaal. Geweldig om te zien hoe dat ouders helpt. We zijn als Diabeter dan ook verheugd en vereerd dat we 'mede-grondlegger' en supporter van dit initiatief zijn.” Dr. Henk-Jan Aanstoot kinderarts Diabeter

In1school
"Deze stichting draagt er concreet aan bij dat elk kind met diabetes vanzelfsprekend en zonder zorgen naar school gaat en daar de zorg krijgt die nodig is. Dat is ook inclusief onderwijs, het doel van In1school. In1school werkt samen met Zorgeloos met Diabetes naar School in het verspreiden van praktische handvatten en praktijkvoorbeelden, en over het recht op inclusief onderwijs voor alle kinderen. Ook kinderen met diabetes die diabeteszorg op school nodig hebben dat recht."