Unknown.jpg

Wie (heeft ge)werkt in het onderwijs en kan scholen in hun eigen taal adviseren over doeltreffende aanpassingen voor leerlingen met diabetes op school? Regelmatig worden we om advies gevraagd door bijvoorbeeld leerkrachten, intern-begeleiders, mentoren of schooldirecties. Wat is er dan fijner om advies te krijgen van iemand uit het onderwijs? Het liefst iemand die ervaring heeft (gehad) met leerlingen met diabetes in het regulier onderwijs (PO/VO).

Lees hier wat je als ambassadeur van de stichting doet en wat je van ons kan verwachten. Heb je vragen, wil je eerst met iemand van het team erover van gedachten wisselen of gelijk reageren? Stuur in alle gevallen een mail naar Lydia Braakman via info@zorgeloosmetdiabetesnaarschool.nl.

Hopelijk kunnen we je binnenkort begroeten als nieuwe ambassadeur!