Ingrid Kempen.jpgIk ben Ingrid Kempen. Met mijn man en drie kinderen woon ik  in Apeldoorn. Onze jongste zoon kreeg diabetes toen hij 7 jaar oud was. Volgend jaar gaat hij al weer naar de middelbare school net zoals de twee oudste kinderen dat al jaren doen. Ik ben huisarts en wil graag meedenken en zoeken naar oplossingen zodat ieder kind met diabetes zorgeloos naar school kan!

Als moeder van een zoon met diabetes weet ik wat een zorgen je erbij krijgt op het moment dat de diabetes vastgesteld  wordt.  Niets is dan meer vanzelfsprekend en overal moet je bij na denken. Dat geldt ook op school en dat geldt ook voor de mensen rondom je kind zoals de leerkrachten. Ik wil graag met ouders, leerkrachten, scholen meedenken hoe de zorg rondom het kind met diabetes vorm te geven. In mijn omgeving heb ik gezien dat die zorg maatwerk is, afhankelijk van het kind èn de mogelijkheden die school kan en wil bieden. Op deze website zijn vele voorbeelden en handvaten voor ouders en scholen te vinden.

Voor aanvullende vragen/ tips kun je altijd contact met mij opnemen via ingrid@zorgeloosmetdiabetesnaarschool.nl.  Je kunt ook je telefoonnummer doorgeven zodat ik je kan bellen om vragen te beantwoorden.