Ingrid Kempen.jpg

Mijn naam is Ingrid Kempen. Met mijn man en drie kinderen woon ik in Apeldoorn. Onze jongste zoon kreeg diabetes in 2014, hij was toen 7 jaar oud. Inmiddels zit hij alweer op de middelbare school. Ik ben huisarts en ik wil graag meedenken en zoeken naar oplossingen zodat ieder kind met diabetes een veilige, fijne en onbezorgde schooltijd krijgt!

Als moeder van een zoon met diabetes weet ik wat een zorgen je erbij krijgt vanaf het moment dat diabetes vastgesteld wordt. Niets is dan meer vanzelfsprekend en overal moet je bij nadenken. Dat geldt ook voor andere mensen die betrokken zijn bij je kind, zoals de leerkrachten op school. Ik wil graag met ouders, leerkrachten en scholen meedenken hoe de zorg rondom de leerling met diabetes vorm te geven. In mijn omgeving heb ik gezien dat die zorg maatwerk is, afhankelijk van het kind zelf en de mogelijkheden die de school kan en wil bieden. Op deze website zijn vele voorbeelden en handvaten voor ouders en scholen te vinden.

Voor aanvullende vragen of tips kun je altijd contact met mij opnemen via ingrid@zorgeloosmetdiabetesnaarschool.nl. Je kunt ook je telefoonnummer doorgeven zodat ik je kan bellen om vragen te beantwoorden.