Ben jij onze nieuwe ambassadeur?

Word jij enthousiast van wat we als stichting doen en voor ogen hebben? Speel jij met de gedachte om je ook zo in te willen zetten? Stichting Zorgeloos met diabetes naar School is een jonge organisatie. Zingeving, energie en bevlogenheid zijn termen die ons passen.

Voor het ambassadeursschap van de stichting zoeken we mensen die bereid zijn om zich vrijwillig, maar niet vrijblijvend, in te zetten voor onze doelstelling: alle leerlingen met een chronische aandoening zorgeloos naar school. Ja je leest het goed, niet alleen met diabetes maar sinds 2020 ook met andere chronische aandoeningen. We zoeken mensen die  zich op basis van hun eigen ervaring willen inzetten voor deze brede doelgroep. Op deze website vind je meer informatie over het ambassadeursschap.