Rob Alberts.jpgGeboeid door alles wat leeft en beweegt ben ik in het onderwijs terecht gekomen. Mijn hart ligt bij de leerlingen die net iets meer aandacht nodig hebben. Ik heb als leerkracht ervaring met leerlingen met diabetes in het voortgezet onderwijs, zowel in de klas als bijvoorbeeld tijdens een internationale schoolreis. En zou daarom graag ouders en scholen hierin op weg helpen. Een logisch vervolg hierop is dat ik nu ambassadeur ben voor de Stichting Zorgeloos met diabetes naar school.

Met mijn ervaring als docent en mentor in het (Speciaal) Voortgezet Onderwijs hoop ik samen met ouders en scholen mee te helpen aan een zorgeloze en leerzame tijd van opgroeiende pubers.

Dit samen met de kennis en ervaring van de stichting heb ik er het volste vertrouwen in dat diabetes op school voor een leerling, de docent, de mentor, de klas en de school geen belemmering hoeft te zijn.

Neem contact met me op via rob@zorgeloosmetdiabetesnaarschool.nl. Vermeld vooral ook je telefoonnummer zodat ik ook telefonisch contact met je op kan nemen.