Steun de stichting zorgeloos met diabetes naar school

Partners, sponsoren en subsidiegevers

Supporters

Voor de Stichting Zorgeloos met Diabetes naar School is support van partners, sponsors en particulieren essentieel voor het behalen van haar doelen. Hieronder zie je welke partners, sponsors de stichting ondersteunen en hoe jij zelf een verschil kan maken voor een kind met diabetes op school.

Samenwerkings Partners

Sterke partnerships zijn voor een kleine stichting van strategisch belang om in korte tijd veel te bereiken.  Onze partners zijn:

Diabetesfonds
Het Diabetes Fonds is trots dat we jullie project, om in 2017 knelpunten binnen het voorgezet onderwijs aan te pakken, kunnen ondersteunen met onze partnergelden. Vanwege het succes van de stichting Zorgeloos met Diabetes naar School het afgelopen jaar in het basisonderwijs, hebben we er alle vertrouwen in dat scholen, ouders en leerlingen in het voortgezet onderwijs baat zullen hebben bij de tastbare hulpmiddelen die jullie samen met, en voor ze, gaan ontwikkelen.”

Diabeter
“Deze stichting is van groot belang voor kinderen met diabetes, zij verdienen het immers om het maximale uit zich te (leren) halen. Zorgeloos met diabetes naar school is inmiddels een 'stevige' factor geworden in de diabeteswereld. Ouders weten hen te vinden, ouder-, school- en beroepsorganisatie steunen het initiatief. Wij verwijzen naar Zorgeloos met diabetes naar school in onze gesprekken met ouders en op onze site en info-materiaal. Geweldig om te zien hoe dat ouders helpt. We zijn als Diabeter dan ook verheugd en vereerd dat we 'mede-grondlegger' en supporter van dit initiatief zijn.”
Dr. Henk-Jan Aanstoot kinderarts Diabeter.

In1school
"Deze stichting draagt er concreet aan bij dat elk kind met diabetes vanzelfsprekend en zonder zorgen naar school gaat en daar de zorg krijgt die nodig is. Dat is ook inclusief onderwijs, het doel van In1school. In1school werkt samen met Zorgeloos met Diabetes naar School in het verspreiden van praktische handvatten en praktijkvoorbeelden, en over het recht op inclusief onderwijs voor alle kinderen. Ook kinderen met diabetes die diabeteszorg op school nodig hebben dat recht."
Novo Nordisk“Leren leven met diabetes is een enorme opgave. Dit geldt helemaal voor jonge kinderen, als zij ineens een hele nieuwe, vaste routine moeten aanleren en rekening moeten houden met mogelijke complicaties. Dit heeft natuurlijk een grote impact op de omgeving, dus ook op scholen. De stichting zorgt ervoor dat jonge kinderen die ineens moeten leven met diabetes, hun leven zo normaal mogelijk kunnen leiden. En wij zijn er ontzettend trots op dat wij daar een bijdrage aan mogen leveren!"

Sponsoren en subsidiegevers

De sponsoren van de stichting zijn vaak direct betrokken bij de diabetes- of onderwijswereld. Zij zijn staan achter onze doelen en zijn enthousiast over de manier waarop we die bereiken. Onze sponsors zijn:

Ook meedoen? Word onze ambassadeur of steun ons financieel

Krijg jij energie van wat wij doen? Zet je graag je tijd, levenservaring en expertise in? Wie weet ben je wel onze volgende ambassadeur. Lees hier naar wie we op zoek zijn.

Vind jij het ook belangrijk dat kinderen met diabetes zorgeloos naar school kunnen? Doneer dan vandaag nog heel makkelijk online via ideal, Al vanaf €10,00 per jaar maak jij het verschil voor een kind met diabetes type-1.